De eerste twee weken van 2020

Spannend was week 2: de lancering van mijn tweede brioche breipatroon, de ‘Ferngully Tam’. Het patroon is getest, ik heb de puntjes op de i gezet en dan gaat het online. Daarna met spanning uitgekeken naar alle reacties. Gelukkig allemaal positief. Dat heeft mij weer aan het denken gezet en nu ben ik aan een tweede item begonnen in deze serie (want dat gaat het worden): wanten 🙂 Of we ze deze winter nog gaan gebruiken, dat weet ik niet, maar dan zijn de wanten in elk geval klaar voor volgend jaar. Het patroon van de muts vind je hier.

Ook de onderstaande muts heb ik afgemaakt: een Fair Isle gebreide muts. De andere techniek die mij zoveel uitdagingen biedt. Heerlijk om te breien, toer na toer met telkens nieuwe patroontjes en kleuren. Het patroon volgt!

Naast het breien van de mutsen en de wanten, heb ik de afgelopen weken diverse workshops gegeven. Ook de komende weken ga ik workshops geven, zowel aan huis als op locatie. Wanneer aan het einde van de workshop iedereen een goede start heeft gemaakt met het leren van een nieuwe techniek, geeft mij dat altijd veel voldoening. Vind je het nou ook leuk om een workshop te volgen? Alleen of met een groepje, bij jezelf thuis of bij mij, kijk hier eens naar de mogelijkheden.

Veel brei- en haakplezier!

Written by

LEAVE A COMMENT