Workshop breien

In mijn atelier aan huis (in Haaren, tussen Den Bosch en Tilburg) geef ik workshops en cursussen breien en haken. Ik leer anderen graag de verschillende breitechnieken die ik zo leuk en mooi vind. De workshops breien die ik geef, gaan over diverse technieken, zoals brioche breien en Fair Isle breien, voor beginners én gevorderden. De workshops zijn (vanaf twee personen) overdag in te plannen op de dinsdag, donderdag en/of zaterdag. Volg je liever een workshop in de avond, dan is dit mogelijk op dinsdag, donderdag en/of woensdag. Mochten deze dagen niet uitkomen, kun je me natuurlijk altijd een berichtje sturen via info@ateliersopra.nl.

Workshop beginselen brioche breien

Je leert in deze workshop de basis van het brioche breien en/of de techniek van meerderen en minderen.

Lees meer

Workshop brioche breien ‘All Triangled Up’ Wrap

Tijdens deze workshop leg ik je stap voor stap uit hoe de ‘All Triangled Up’ wrap gebreid wordt. Met het breien van een miniversie komen verschillende onderdelen van het brioche breien aan de orde.

Lees meer

Workshop Fair Isle breien: polswarmers

Tijdens deze workshop geef ik je uitleg over de techniek Fair Isle breien: hoe je op verschillende manieren je twee draden/kleuren kunt verwerken tot een prachtig breiwerk. Samen gaan we polswarmers breien in de Fair Isle techniek.

Lees meer

Het inplannen van een workshop kan vanaf twee personen, via info@ateliersopra.nl.

Brioche breien Knit&Knot beurs

Volg je liever een meerdaagse cursus of een workshop haken? Kijk dan hier voor meer informatie.