Workshops breien

In mijn atelier aan huis (in Haaren, tussen Den Bosch en Tilburg) geef ik workshops en cursussen breien en haken. Ik leer anderen graag de verschillende breitechnieken die ik zo leuk en mooi vind. De workshops breien die ik geef, gaan over diverse technieken, zoals brioche breien en Fair Isle breien, voor beginners én gevorderden. De workshops zijn (vanaf twee personen) overdag in te plannen op de dinsdag, donderdag en/of zaterdag. Volg je liever een workshop in de avond, dan is dit mogelijk op dinsdag, woensdag en/of donderdag. Mochten deze dagen niet uitkomen, kun je me natuurlijk altijd een berichtje sturen via info@ateliersopra.nl.

Privé – en groepslessen breien

Wil je graag leren breien, heb je vragen over je breiprojecten die niet passen in een workshop, of wil je gewoon persoonlijke aandacht omdat beter bij je past, dan kun je een privéles per uur boeken. Ook bestaat er de mogelijkheid om deze lessen voor twee personen te boeken en misschien vind je het wel leuk om met een groep een specifiek project aan te pakken of een techniek te leren. Mail voor alle mogelijkheden naar info@ateliersopra.nl.

Kosten:
* privéles voor één persoon bedragen €30,00/uur.
* privéles voor twee personen bedragen €20,00/uur, per persoon.
* groepslessen vanaf 3 personen bedragen €15,00/uur, per persoon.

Cursus sokken breien van boven naar beneden

Tijdens deze cursus leer je in 3 dagdelen het breien van een basissok van boven naar beneden, dus van het boord tot de tenen. Ook leer je hoe je op verschillende manieren rond kunt breien en ook hoe breien met een magic loop werkt. Het is aan te raden om tussen de lessen door thuis verder te breien, zodat je na de cursus twee sokken hebt :).

Lees meer

Workshop beginselen brioche breien

Je leert in deze workshop de basis van het brioche breien en/of de techniek van meerderen en minderen.

Lees meer

Workshop brioche gebreide hoofdband

Deze workshop is voor brei(st)ers met brioche beginnerservaring. Eerst frissen we de basissteken even op en daarna beginnen we aan de hoofdband. Tijdens het breien van deze hoofdband leer je een aantal nieuwe brioche-steken toe te passen.

Lees meer

Workshop brioche breien ‘All Triangled Up’ Wrap

Tijdens deze workshop leg ik je stap voor stap uit hoe de ‘All Triangled Up’ wrap gebreid wordt. Met het breien van een miniversie komen verschillende onderdelen van het brioche breien aan de orde.

Lees meer

Workshop Fair Isle breien: polswarmers

Tijdens deze workshop geef ik je uitleg over de techniek Fair Isle breien: hoe je op verschillende manieren je twee draden/kleuren kunt verwerken tot een prachtig breiwerk. Samen gaan we polswarmers breien in de Fair Isle techniek.

Lees meer

Het inplannen van een deze workshops kan vanaf twee personen, via info@ateliersopra.nl.

Brioche breien Knit&Knot beurs

Volg je liever een workshop haken? Kijk dan hier voor meer informatie.