Workshops & cursussen

Toen ik 5 jaar oud was, leerde mijn vader me breien. Mijn basisschoollerares deed de rest: ze leerde me ook nog haken en naaien. Na later diverse opleidingen Textiele Vormgeving te hebben gevolgd, heb ik tevens een opleiding tot docent coupeuse afgerond. In mijn atelier aan huis (in Haaren, een dorp tussen Den Bosch en Tilburg) geef ik workshops, cursussen en lessen breien en haken. Ik geniet ervan om anderen de brei- en haaktechnieken te leren die ik zo leuk en mooi vind.

Ik geef workshops en cursussen over verschillende brei- en haaktechnieken, verfdagen zoals:

De diverse workshops of cursussen zijn naar keuze in te plannen. Ook organiseer ik iedere maand een Craft Night. Vind jij het leuk om samen met anderen te breien en haken of wellicht te borduren? Kom dan eens een keertje langs!

Naast de workshops aan huis, geef ik ook workshops op diverse beurzen en op locatie. Meer informatie daarover vind je hier.

Workshops haken
Workshops breien
Workshops op locatie

Wanneer je je aanmeldt voor een workshop ga je automatisch ook akkoord met de cursusvoorwaarden, deze vind je hier.