Algemene voorwaarden

Bij het plaatsen van een bestelling op de website van Atelier Sopra ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Atelier Sopra. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst met Atelier Sopra. Als je het niet eens bent met deze voorwaarden dien je geen gebruik te maken van de website. Wanneer er bij Atelier Sopra een fout wordt gemaakt, dan beloven we er alles aan te doen om dit in een zo kort mogelijk tijd weer recht te zetten.

Product afbeeldingen

Wees er alstublieft van bewust dat ik mijn uiterste best doe om de kleuren zo goed mogelijk te fotograferen. Ieder beeldscherm geeft kleuren echter op een andere manier weer, waardoor de kleur en/of representatie hiervan niet altijd exact hetzelfde is als het daadwerkelijke product. Ik maak niet altijd nieuwe foto’s van de handgeverfde garens en de kleuren kunnen per verfbad verschillen. Als je vragen hebt over de verfbaden en of ze bij elkaar passen, neem dan contact met mij op om verschillende opties te bespreken. Als je een handgeverfd garen koopt voor een groot project, raad ik je aan om meer dan genoeg garen te bestellen voordat je er mee begint.

Prijzen

Alle prijzen op de website van Atelier Sopra zijn in euro’s en inclusief btw. Alle prijzen kunnen zonder melding worden gewijzigd.

Betaling

Het betalen van de bestelling moet gedaan worden op het moment dat de bestelling wordt geplaatst. Als de betaling niet is ontvangen, wordt de bestelling niet als afgerond beschouwd en daarom ook niet voltooid. Wees je ervan bewust dat het product niet uit de voorraad wordt gehaald totdat het is betaald. Dit kan betekenen dat het product dat je zou willen kopen verkocht kan zijn aan een andere klant op het moment dat je terug komt om ervoor te betalen.

Dit is met name van belang bij kits en producten die zeer populair zijn en waar maar een beperkte voorraad van is. Als de betaling niet goed door komt, is je bestelling niet voltooid. 

Levering – Verzending

Meer informatie over levering en verzending vind je hier.

Retourneren

Meer informatie over retourneren vind je hier.

Workshops

De workshops worden gehouden onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen.
Door de inschrijving verklaar je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

* Afmelden dient via e-mail te gebeuren; info@ateliersopra.nl
* Bij afmelding voor een workshop wordt er € 5,- aan administratiekosten ingehouden, omdat betalingen ontvangen en verwerken Atelier Sopra geld kost.
* Afmelding voor een workshop:
Bij afmelding tot 14 dagen voor aanvang krijg je 100% van het bedrag terug, minus de administratiekosten.
Bij annulering tussen 14 en 5 dagen voor aanvang van de startdatum wordt 50% van cursusgeld geretourneerd.
Bij annulering vanaf 5 dagen vóór aanvang van de startdatum wordt uw cursusgeld niet geretourneerd.
Bij het niet verschijnen tijdens de workshop, wordt ook geen geld teruggeboekt.
Mocht je niet kunnen komen, dan mag je ook zelf voor vervanging zorgen.
Jouw deelnamebevestiging is overdraagbaar, maar meld het wel even.

Onder het gestelde minimum aantal deelnemers gaat de cursus niet door en wordt uw cursusgeld teruggestort. Bij ziekte van de docente kan in overleg worden besloten om de cursus door te laten gaan op een nader te bepalen datum.