Stand Atelier Sopra Knit&Knot beurs

Nagenieten van de Knit&Knot beurs

En toen was de Knit&Knot beurs weer voorbij! Drie volle dagen jezelf kunnen onderdompelen in een wereld vol gelijkgestemden is toch een enorme luxe. Vooraf is het vooral nadenken: Wat neem ik mee? Welke workshops ga ik geven? Maar als het dan zover is, vliegt de tijd voorbij.

Nagenieten

Er is volop garen aangekocht. Ik ben zo benieuwd wat daarvan gemaakt gaat worden! Ook de haak- en breipatronen vielen in de smaak. Ik ben nieuwsgierig naar de eindproducten, ik zou het dus erg leuk vinden als jullie me de resultaten laten zien via Facebook of Instagram 🙂 Ik geniet er altijd weer van hoe jullie blij – en soms ook een beetje gefrustreerd 😅 – weggaan na het volgen van een workshop. Een nieuwe techniek geleerd of bijgespijkerd, gezellig gekletst en ook zeker van elkaar geleerd en andere manieren van breien ontdekt. Voor mij is het geven van een workshop heel inspirerend. Ik vind het overdragen van kennis leuk om te doen en vind het fijn dat op deze manier de technieken bewaard blijven. Daarnaast leg ik natuurlijk mijn oren te luister en heb ik gemerkt dat het lezen van Engelse patronen van brioche breien voor veel breisters een ingewikkelde zaak is. Ik heb mij voorgenomen om hier iets mee te gaan doen; het is zo’n mooie techniek, dat moeten meer mensen kunnen gaan volgen!


Workshops brioche breien

Als vervolg op de workshop brioche breien die ik gegeven heb op de Knit&Knot beurs (of juist voor als je de workshop op de beurs hebt gemist), heb ik nieuwe workshops beginselen brioche breien gepland staan (kosten: € 25,00 p.p.). Deze vinden plaats bij mijn atelier in Haaren, je kunt kiezen uit:

  • Donderdag 02 mei van 19.00 tot 21.30 uur
  • Donderdag 16 mei van 19.00 tot 21.30 uur

Voor degenen die de techniek al beheersen, geef ik een workshop om een mini ‘All triangled up’ Wrap te gaan maken (kosten: € 30,00 p.p.). Je kunt kiezen uit de volgende data:

  • Zaterdag 04 mei 2019 van 13.00 tot 16.00 uur
  • Zaterdag 18 mei 2019 van 13.00 tot 16.00 uur

Het benodigde garen krijg je van mij, maar neem breinaalden zonder knop in maat 3 en 3,5mm mee. Je kunt je aanmelden via info@ateliersopra.nl. De workshops gaan door als minimaal twee mensen zich hebben aangemeld.

Veel haak- en breiplezier!

Written by

LEAVE A COMMENT