Fair Isle breien tam

Vooruitblikken op de Knit&Knot beurs

Bijna is het weer zover! Aanstaande donderdag t/m zaterdag (4, 5 en 6 april 2019) vindt in Tilburg opnieuw de Knit&Knot beurs plaats. Dit jaar met een extra thema: Cultuur & Creativiteit. Ook deze keer kun je mij weer vinden op de Knit&Knot beurs met een stand vol handgeverfde garens, haakpatronen en natuurlijk workshops.

Ik heb deze editie een aantal nieuwe kwaliteit handgeverfde garens bij me, zoals onder andere garens met cashmere en garens met een middeldikke kwaliteit genaamd sportweight. Daarnaast een aantal van jullie favoriete kleuren, maar ook wat verschillende nieuwe kleuren. Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden.

Dit keer geef ik niet één, maar twee verschillende workshops. ’s Ochtends gaan we tijdens de workshop brioche breien:

Brioche breien Knit&Knot beurs

En ’s middags gaat de workshop over Fair Isle breien, een techniek waarmee kleurig ingebreid werk gemaakt kan worden, zoals hieronder:

Fair Isle Knit Knot Beurs

Deze keer zijn beide workshops op alle drie de dagen al bijna volgeboekt! Bij beide workshops ontvangen de deelnemers (tot nu toe allemaal dames) garen van mij, geschikt voor het thema. Alleen de breinaalden moet men zelf meenemen 🙂 Tijdens de Knit&Knot beurs wil ik ook mijn eerste Fair Isle patroon lanceren, mijn Dutch Tam (zie foto hieronder). Je kunt het patroon los aanschaffen, maar ik neem ook pakketten mee.

Fair Isle Knit Knot Beurs

Graag wil ik nog twee andere deelnemers aan de beurs apart benoemen, die zeker de moeite waard zijn om een kijkje te gaan nemen 🙂 Namelijk: Draadkracht en Keigoed Vilten.

  • Draadkracht: Gea geeft een aantal workshops waarbij je zelf je garen kunt verven, zo leuk om te doen!
  • Keigoed Vilten: Bij Conny en Ingrid kun je ook lekker zelf aan de gang met wol, zeep en water om een leuk vilten object te maken en mee naar huis te nemen.

Wanneer je niet naar de beurs kunt komen, maar toch een workshop van mij zou willen volgen, laat me dit dan even weten of houd de site goed in de gaten. Bij voldoende belangstelling geef ik ook dit keer weer een paar workshops aan huis.

Tot op de Knit&Knot beurs!

Written by

LEAVE A COMMENT