Zomercursus sokken breien

Lieve volgers,

Sockmadness 2021, het was echt madness. Wat begon als een lolletje, eindigde toch nog in ronde 6, de ronde vóór de finale. Dat had ik nooit gedacht. Ik heb mooie sokken gebreid en veel geleerd.
Ook heb ik veel vragen gekregen of ik niet een workshop sokken breien kan geven. Nu is één workshop eigenlijk te weinig, dus ik heb er 3 dagdelen van gemaakt.
Tijdens deze cursus leer je in 3 dagdelen het breien van een basissok van boven naar beneden, dus van het boord tot de tenen. Ook leer je hoe je op verschillende manieren rond kunt breien en ook hoe breien met een magic loop werkt. Het is aan te raden om tussen de lessen door thuis verder te breien, zodat je na de cursus twee sokken hebt :).

De cursus start op donderdag 15 juli en er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar. Ik ga zeker rekening houden met 1,5m afstand en bij mooi weer gaan we lekker buiten zitten.
De andere dagen zijn 22 en 29 juli. Je vindt hier alle overige informatie.

Ook in het najaar gaat deze cursus plaatsvinden. Lijkt het je leuk om mee te doen, meld je dan aan via info@ateliersopra.nl

Toekomstige workshops

Zou jij ook graag een workshop breien/haken willen volgen, stuur mij dan een mail met jouw wensen (welke techniek), maar ook met vermelding van de dagdelen waarop jij kunt.  

Projecten, wat heb ik gebreid en waar ben ik nog mee bezig 🙂

En mijn laatste project, Hana, een sweater, ontworpen door Junko Okamoto. Het wordt een modular project, dat wil in dit geval zeggen, losse onderdelen die op een speciale manier aan elkaar worden gezet. Ik brei deze sweater met een DK garen en een Lace garen samen, beide 75% Superwashed Merinowol en 25% Mulberry Silk, zacht maar toch sterk.

Yarn Advent Calendar 2021

Zoals je ziet, ben ik al een beetje begonnen met verven, zo leuk!
Om niemand teleur te stellen hierbij een reminder:
In principe kun je tot 01 september 2021 de Advent Calendar 2021 bestellen. Er is echter een maximum aantal stuks dat ik kan en ga verven. Door de overweldigende belangstelling is dat maximum aantal al voor 80% gehaald. Ik kan dus niet beloven dat we 01 september gaan halen als uiterste besteldatum. Natuurlijk zal ik dat communiceren via Instagram en Facebook, maar dat heeft niet iedereen.

Alle informatie over de Yarn Advent Calendar vind je hier.

Ik wens je een hele mooie zomer,  blijf gezond en veel brei- en/of haakplezier.

José, Atelier Sopra

Written by

LEAVE A COMMENT