Yarn Advent Calendars 2021:

Donderdag 8 april was er al de aankondiging, nu al een adventkalender, ja echt!
Dit jaar ga ik het echter anders doen!
Het wordt een pakket met 12 strengetjes wol, 1 grote streng wol, breipatronen en andere leuke goodies. In december kun je dan een aantal dagen lang iedere dag een cadeautje uitpakken.
Mijn Yarn Advent Calendar 2021 verschijnt deze keer in vier verschillende kleurstellingen: Bird, Sunset, Sunrise en Lake.
Kies de kleuren die jij het mooist vindt en wil je jezelf extra verwennen dan kun je dit jaar ook extra sets bestellen in het menu bij elk pakket. De extra sets bestaan uit een set van 12 mini’s of een set van 12 mini’s met een grote streng, zonder goodies en breipatronen.

Wil jij graag alles weten over de Yarn Advent Calendars van dit jaar kijk dan op de deze pagina in de webshop. Je vindt hier alle ins en outs.
Voor de snelle beslissers bied ik een leuke korting: als je vóór 31 mei de Yarn Advent Calendar bestelt, ontvang je 5% korting op alle items binnen de Advent Calendar.

Ebil Choices

#SockMadness15

De Sock Madness 15 wordt georganiseerd door de Sock Madness Forever groep op Ravelry. Ondertussen ben ik alweer bezig in ronde 2. De sokken op de afbeelding zijn van ronde 1 en heten Ebil Choices. Het is een ontwerp van SahneKuh/Sabrina Nesslinger.
Waarom het hele fenomeen Madness heet, daar ben ik ondertussen wel achter, het zijn prachtige sokken allemaal, maar het tempo waarin gebreid moet worden pfff. Ik ga nog zien hoever ik kom :).

Extra Texture

Extra Texture

Tussen de sokken door heb ik mijn sweater afgebreid. Het is een ontwerp van Stephen West en heet Extra Texture. Hij zit zalig. Ik heb het patroon wel wat aangepast, een beetje minder breed gemaakt.
Ik heb de sweater gebreid met een sportweight dikte superwashed merinowol 300m/100gr samen met de Suri Silk Cloud uit de webshop. 

Stay safe, blijf gezond en ik wens je vooral veel brei- en/of haakplezier!

José


Written by

LEAVE A COMMENT