Ministrengen, wat kun je er mee?

Brickshawl pakket Reds and a little bit Purple

Tijdens het verven van alle ministrengen voor de adventkalender van 2020 en de 12days of Christmas Yarnbox heb ik gemerkt dat ik het erg leuk vind om mini’s te verven. Om combinaties te maken met hele verschillende kleuren of meer een ‘faded’ lijn.

Tijdens het aanbieden van de diverse boxen heb ik de vraag gekregen: wat kun je nu met al die mini’s? Er zijn best wel patronen bestemd voor mini’s, maar dat zijn over het algemeen Engelstalige breipatronen. Aangezien dit niet voor iedereen even makkelijk te lezen is, zag ik hierin een uitdaging: één nieuw pakket met een patroon.

Projecten, wat heb ik gebreid en waar ben ik nog mee bezig 🙂

Ik heb de ‘Slipstravaganza’ van Stephen West gebreid, heel veel werk, maar zo leuk om te doen en weer zoveel geleerd. Daarnaast heb ik ook de ‘Letho’ gebreid, een vest ontworpen door Natasja Hornby, een heerlijk vest.
Ik ben bezig met de Extra Texture een ontwerp van Stephen West, maar die ligt nu keurig te wachten in een box…

Daarnaast heb ik mij aangemeld voor de Sock Madness 15. Ik wil hier eigenlijk al een aantal jaren aan mee doen, maar het kwam er steeds niet van. Of dat nu gaat lukken weet ik niet, maar als je het niet probeert, dan wordt het nooit iets. 
De Sock Madness 15 wordt georganiseerd door de Sock Madness Forever groep op Ravelry. Een hele onderneming, maar het is gelukt om mij aan te melden, ik ben geregistreerd, begonnen aan het eerste paar ‘warm-up’ sokken. Daarna heb ik de sokken gebreid om mij te kwalificeren. Dat is gelukt, ik ben nu door naar de 1e echte ronde en wacht op het volgende patroon. Spannend.

Stay safe, blijf gezond, veel brei- en/of haakplezier !

José, Atelier Sopra


 

Written by

LEAVE A COMMENT