12 days of Christmas Yarn Box 2020

Toen bijna alle adventkalenders geverfd waren, begon het gewoon weer te kriebelen. Ook de reacties van diverse klanten, volgend jaar doe ik ook mee, of had ik dit maar geweten en natuurlijk ook omdat ik het heel leuk vind om te verven, hebben mij er toe gebracht om nog één garenbox uit te brengen dit jaar: De 12 days of Christmas Yarn Box.

12 days of Christmas Yarn Box

Vanaf nu kun je de 12 days of Christmas Yarn Box 2020 bestellen.

12 Dagen lang kun je elke dag een strengetje wol uitpakken. En natuurlijk wat kleine goodies. Elk strengetje is 80 meter en weegt 20gr.

Je kunt het pakket naar keuze uitbreiden met:
* een grote streng wol van dezelfde kwaliteit garen 400m/100gr in een bijpassende donkere kleur,
* een projecttas, afmeting ca. 30cm hoog en 21cm breed met een bodem van 6 cm, ontworpen en gemaakt door Ingrid, van ‘Sunny designs’,
* een breipatroon van een nieuwe shawl, met 40% korting van Naantje Knit, speciaal ontworpen voor de Yarn Advent Calendar 2020.

De Christmas Yarn box is te bestellen in twee kleuren: Ice-glow en Cosy.
De keuze ligt bij jou!

Let op:

De Yarn Box is een ‘limited edition’, dus op is op! Zolang de voorraad strekt is de Box tot en met zondag 23 november te bestellen.

Verzending

De Christmas Yarn Box wordt omstreeks 6 december via PostNL of DHL verstuurd, zodat ze netjes vóór 12 december bij jullie binnen zijn!


Written by

LEAVE A COMMENT