Yarn Advent Calendars 2020: Flowers en Nature

Afgelopen weken heb ik de twee moodboards voor de kleurstellingen van de Yarn Advent Calendar 2020 al aan jullie laten zien: Flowers en Nature. Verder blijft het natuurlijk nog tot december een verrassing 😊. 
Wil jij graag weten welke 24 strengen, brei- en haakpatronen en andere leuke goodies er in dit mooie pakket komen? Bestel dan alvast jouw Yarn Advent Calendar 2020, ze staan vanaf vandaag in mijn webshop.

Voor de snelle beslissers bied ik een leuke korting: als je vóór 31 mei de Yarn Advent Calendar bestelt, ontvang je 10 euro korting.
Voor alle details over het bestellen, betalen en verzenden, kun je een kijkje nemen op deze pagina in de webshop.

Schelpen in het zand shawl

In vorige nieuwsbrief heb ik jullie al verteld dat Nana Seijlhouwer van Naantje Knit de Schelpen in het zand Kal is begonnen. Ik was al een eindop weg, maar afgelopen week heb ik toch weer een heel stuk uitgehaald. Ik vond mijn eigen kleurkeuze toch niet zo mooi …
Nu ben ik weer op weg en deze keer wel tevreden en ik heb zelfs alles weer ingehaald, dus deel negen is klaar!
Ik brei deze shawl met mijn eigen handgeverfde garen, de Rust en ‘Autumn Yellow‘ uit de Merino Nupp serie, een streng mohair en twee strengen in merinowol/linnen menging.

#Freesocks 2020

Bij Sarah van Gerven van it.is.a.sarah op Instagram zag ik de hashtag #freesocks2020. Elke maand wordt er een nieuw patroon gebruikt (gratis op Ravelry) om sokken te breien. In de maand april waren dat de #ruusujuurisocks ontworpen door @tiinakuudesign. Doordat ik mijn shawl had uitgehaald en ik alles weer wilde inhalen, heb ik mijn sokken helaas niet op tijd afgekregen, ik hoef alleen nog maar de benen. Het is een erg leuk patroon, dat er ingewikkelder uitziet dan het uiteindelijk blijkt te zijn! Een aanrader!

Mocht je nog vragen hebben over de Yarn Advent Calendars 2020 of andere vragen, opmerkingen, of customorders, dan kun je mij altijd mailen op info@ateliersopra.nl.

Stay safe, blijf gezond en veel brei- en/of haakplezier!

José, Atelier Sopra

Written by

1 Comment

LEAVE A COMMENT