Workshop brioche breien beginselen

Tijdens deze workshop brioche breien voor beginners leer je de basis van brioche breien en/of de techniek van met meerderen en minderen. Deze workshop is speciaal voor beginners.

Brioche breien

Inbegrepen: wol, koffie, thee en iets lekkers.
Meenemen: breinaalden zonder knop, of een rondbreinaald 3 of 3,5mm.
Benodigde kennis: basiskennis breien, opzetten, recht en averecht, meerderen en minderen.
Duur: 2,5 uur.
Inplannen op: overdag op dinsdag t/m vrijdag. In de avond op dinsdag en donderdag.
Kosten: € 40,00 p.p. (open les) of € 50,00 p.p. (besloten les, tot 3 personen).

Locatie: Eind 15, Haaren

Aanmelden kan vanaf twee personen via info@ateliersopra.nl, de datum is in overleg. Je kunt kiezen voor een besloten les (waarbij je met je eigen groepje les krijgt) of je kiest voor een open les (waarbij de mogelijkheid bestaat dat er ook andere deelnemers zijn (maximaal 6)).

Wat is brioche breien?

Bij brioche breien brei je iedere toer 2x. Tijdens de eerste keer van toer 1 brei je met de hoofdkleur steek 1 en steek 2 haal je met een omslag af. Aan het einde van deze toer schuif je je breiwerk weer terug en brei je met de contrastkleur toer 1 nog een keer, maar dan doe je precies het omgekeerde. Daarna keer je je werk. Door het meerderen en minderen krijg je prachtige lijnen in je werk. In deze workshop voor beginners leer je de basis van het brioche breien.

Andere workshops & cursussen

Ben je al bekend met de techniek van het brioche breien? Dan is er ook de workshop brioche breien voor gevorderden. Volg je liever een andere workshop of cursus breien of haken? Kijk dan hier voor het overige aanbod. Je bent natuurlijk ook altijd van harte welkom tijdens de maandelijkse Craft Night.